Line art, Artwork, Jaw, Cheek

Stillingsutlysning

Innovasjonskonsulenten

Sprint er et av Nordens ledende kompetansemiljøer innen innovasjon og forretningsutvikling. Vi har lang erfaring med å hjelpe virksomheter med et bredt spekter av innovasjonsprosjekter; alt fra idégenerering og kommersialisering av produkter og tjenester, til å få store organisasjoner til å jobbe systematisk med innovasjon. 

Sprint har hatt stor suksess med å hjelpe kunder med å drive frem nye initiativer og samtidig bistå ledelsen med strategiske problemstillinger for å understøtte vekst, nyskapning og grønn omstilling. Vi jobber i grensesnittet mot strategi, bærekraft og teknologi og er med å lede innovasjonsprosjekter, porteføljer av prosjekter eller innovasjonsavdelinger og vekstpanel.

Om du liker å jobbe tett på organisasjoner i endring, har en leder, rådgiver og entreprenør i deg og ønsker å hjelpe oss å gjøre morgendagens virksomheter sterke på 'corporate innovation' er Sprint stedet for deg. Vi hjelper selskaper med innovasjonsstrategi, effektive styrings- og finansieringsmekanismer, metoder tilpasset høy usikkerhet og organisasjonsdesign og incentiver for gründerkultur.

Les gjerne mer om hva vi legger i system for innovasjon her.

Sprint + corporate innovation

Hva ser vi etter i en innovation lead?

 • Prosjektledere med entreprenørskapsånd som vil være med å skape morgendagens virksomheter gjennom kontinuerlig innovasjon og nye vekst-/omstillingsprosjekter
 • Relevant høyere utdanning (masternivå) innen innovasjon, strategi og/eller økonomi. Gjerne kompetanse på bærekraft, teknologi, industri og/eller offentlig
 • Minimum 3-5 års erfaring som prosjektleder eller teamleder i store virksomheter, vekstselskaper og/eller som konsulent
 • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, er vant med å jobbe tett på ledergrupper og delta i strategiske beslutninger
 • En teambygger som leder vei, engasjerer og motiverer både kundens og interne ressurser til å gi det lille ekstra
 • Selvgående og kan gå rett inn som prosjektleder på innovasjonsprosjekt, samt drive salgsarbeid
 • Hvis du har lengre erfaring ser vi etter deg som vil være med å bygge videre på Sprints vekst innen innovasjonsområdet inn mot offentlig og privat sektor
 • Sprint er et selskap for deg som vil skape noe, både hos kunder og internt. Vi er et av Nordens ledende kompetansemiljøer innen innovasjon og forretningsutvikling. Du blir en del av et godt etablert fagmiljø.
 • Våre folk har en god miks av erfaring med entreprenørskap og management consulting. Hos oss vil du få spillerom og mulighet til å påvirke prosjekter, kompetanseutvikling og salg innenfor designområdet, og bestemme retning og skape vekst for Sprint som selskap.
 • Vi har mange spennende prosjekter innen innovasjon og integrerer bærekraft og teknologi i søken etter nye forretningsmodeller og produkter eller tjenester.
 • Vi bistår noen av de største virksomhetene i Norge i å jobbe systematisk med innovasjon, enten det er for å sette opp en innovasjonsavdeling, drive strategiprosesser, støtte og lede initativer for ny vekst
 • Vi jobber alltid i team med kunden for å utforske kundeproblemer og brukerbehov, teste konsepter, eksperimentere og skalere. Vi har en pragmatisk og moderne tilnærming til innovasjonsarbeid og bruk av rammeverk og metoder. Vi setter flyt, fart, resultater og involvering i sentrum.
 • Våre konsulenter lærer seg ofte nye ting, tør å eksperimentere, liker å være tett på problemer og er sosiale mennesker som er glad i å være med og lære fra kollegaer.
 • Konkurransedyktige betingelser og mulighet til eierskap i Sprint
 • Kobling mot tidligfase-investeringsselskapet Skyfall VC (søsterselskap av Sprint)

Hva kan vi tilby en innovation lead?

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt i løpet av januar.

Få et innblikk i vår hverdag: