Agile-eksperten

Stillingsutlysning

Line art, Vision care, Eyewear

Sprint er et av Norges ledende selskaper på Lean & Agile og vi har et mål om å være Norges beste på operasjonell forbedring. Det innebærer blant annet å være bindeleddet mellom forretning, teknologi og innovasjon. Det krever at vi har forståelse for kundebehov, ny teknologi og digitalisering, hvilke utfordringer det bringer med seg og fordelene vi kan ta med oss inn i forretningsperspektivet når vi jobber med smidig utvikling operasjonell forbedring. 

Vi merker økt etterspørsel fra kundene våre om å bruke agile metoder for å gjøre dem raskere, smidigere og mer produktive. Derfor er vi nå på jakt etter kandidater som har både teoretisk og praktisk erfaring med Agile/Smidig og kan styrke og videreutvikle oss på området.

Les mer om Sprints tilnærming til Lean & Agile her.


Sprint + Agile

 • Kandidat med 1-3 års arbeidserfaring med noe erfaring innen Agile/Smidig spesifikt, og som har en tydelig motivasjon og interesse for å videreutvikle seg innenfor området. 

 • Vi ser etter kandidater som har både teoretisk forståelse og noe praktisk erfaring med ulike Agile-metoder som eksempelvis: SAFe, Scrum, Kanban, Lean Start-up, DevOps, Design Thinking, o.l.  

 • Erfaren (ca. 5+ år) og selvdrevet kandidat med tung erfaring innenfor Agile/Smidig som kan ta en tydelig prosjektlederrolle og bidra i salg- og vekstarbeid.

 • Ønskelig med praktisk erfaring med bruk av moderne prinsipper og tankesett for Agile arbeidsmetodikk, gjerne som Agile Coach, Product Owner eller Scrum Master.

 • Kandidater bør ha god erfaring med endringsledelse, coaching og opplæring.

Konsulent-profil

Vi ser etter kandidater med konsulentbakgrunn og fagekspertise innen for området Agile/Smidig, fordelt på to typer profiler:

Hvem er Agile-ekspertene vi ser etter?

Manager-profil

Hva kan vi tilby Agile-eksperten?

 • Muligheten til å være med å forme Sprint sin satsning på Agile/Smidig og bygge det råeste miljøet på dette i Norge
 • Muligheten til å jobbe med «operasjonell forbedring» for et bredt spekter av spennende virksomheter. Sprint jobber med alt fra start-ups til noen av de største selskapene i Norge
 • Muligheten til å jobbe på både et strategisk og et operasjonelt nivå med forbedrings- og utviklingsarbeid. Vi jobber ikke teoretisk eller med å levere rapporter, vi hjelper kundene våre med å realisere forbedringer i praksis
 • Muligheten til å jobbe sammen med noen av de fremste ekspertene innenfor Lean & Agile i Norge og bli kjent med Sprints nettverk av samarbeidspartnere, eksempelvis gjennom søsterselskapet vårt Skyfall Ventures
 • Ta del i et dyktig og sosialt miljø
 • Konkurransedyktige betingelser og mulighet til eierskap i Sprint

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt fortløpende.

Få et innblikk i vår hverdag: